BURSLULUK SINAVI KAYIT FORMU

GENEL AÇIKLAMALAR :

* "Gürçağ Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" Ortaokul 5, 6, 7, 8 ve Anadolu Lisesi & Fen Lisesi 9, 10, 11, 12. sınıflar için 11 Mart 2017 Cumartesi günü, saat 10.30'da Ümitköy yerleşkemizde yapılacaktır.

* Sınav başvuruları 25 Ocak 2017 - 09 Mart 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

* Sınava katılmak isteyen öğrencilerin "Sınav Kayıt Formu"nu doldurduktan sonra, sınav tarihinden 3 gün önce mesai bitimine kadar Okul Müdürlüğünden "Sınav Giriş Kartı" almaları gerekmektedir.

* "Sınav Giriş Kartı"nızı alabilmeniz için Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf gerekmektedir.

* Sınavımız ücretsizdir.

* Sınav ile ilgili detaylı bilgi Okul Yönetiminden alınabilir.

* Okul Yönetiminden "Sınav Giriş Kartı" alınmadığı takdirde yalnızca online yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

* Sınavlarımıza katılacak tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

Not : Öğrenciler sınavda iken velilere okul tanıtımı yapılacaktır.

ÖĞRENCİ
BABA