• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
BURSLULUK SINAVI KAYIT FORMU

GENEL AÇIKLAMALAR :

* Sınav başvuruları 05 Şubat 2018 - 07 Mart 2018 tarihleri arasında alınacaktır.

* Sınava katılmak isteyen öğrencilerin "Sınav Kayıt Formu"nu doldurduktan sonra, sınav tarihinden 3 gün önce mesai bitimine kadar Okul Müdürlüğünden "Sınav Giriş Kartı" almaları gerekmektedir.

* "Sınav Giriş Kartı"nızı alabilmeniz için Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf gerekmektedir.

* Sınavımız ücretsizdir.

* Sınav ile ilgili detaylı bilgi Okul Yönetiminden alınabilir.

* Okul Yönetiminden "Sınav Giriş Kartı" alınmadığı takdirde yalnızca online yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

* "Gürçağ Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" Ortaokul 5, 6, 7, 8 ve Anadolu Lisesi & Fen Lisesi 9, 10, 11, 12. sınıflar için        10 Mart 2018 Cumartesi günü, saat 10.30'da Ümitköy yerleşkemizde yapılacaktır.

* Sınavlarımıza katılacak tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

Not : Öğrenciler sınavda iken velilere okul tanıtımı yapılacaktır.

ÖĞRENCİ
BABA