• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
11. SINIFLAR ÜNİVERSİTE SINAVLARI HAZIRLIK PROGRAMI UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR.
13/06/2019

Özel GÜRÇAĞ Okulları’nda yıl boyunca uygulanan ÜNİVERSİTE SINAVLARI HAZIRLIK PROGRAMI - “Bütünleştirilmiş Dinamik Program”ın yaz dönemi bölümü 17 Haziran Pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlıyor.

11’nci sınıftan 12’nci sınıfa geçen öğrencilerimize yönelik olarak  uygulanan ÜNİVERSİTE SINAVLARI HAZIRLIK PROGMAMI'nın YAZ DÖNEMİ 17 - 28 Haziran 2019 tarihleri arasında iki hafta, GÜZ DÖNEMİ ise 19 Ağustos - 06 Eylül 2019 tarihleri arasında üç hafta süreli olarak uygulanacaktır.  Hazırlık çalışmaları, alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerin katılımıyla 09.20 - 12.30 aralığında KONU ANLATIMI, 13.30 - 15.00 aralığında SORU ÇÖZÜMÜ şeklinde uygulanacaktır.