2017-2018 ÖĞRENCİ KAYIT DUYURUSU

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ÖĞRENCİ KAYIT DUYURUSU

Özel GÜRÇAĞ İLKOKULU & Özel GÜRÇAĞ ORTAOKULU

İlkokul Hazırlık (Anasınıfı), 1, 2, 3 ve 4.sınıflara, kontenjan dahilinde,  "Ön Görüşme" ve "Öğrenci Tanıma Çalışması" sonucunda ÖN KAYIT BAŞVURU sırasına göre

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8.sınıflara, kontenjan dahilinde, "GÜRÇAĞ Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonuçlarına göre öğrenci alınmaktadır.

Özel GÜRÇAĞ ANADOLU LİSESİ & Özel GÜRÇAĞ FEN LİSESİ

9.sınıflara halen 8.sınıfta okumakta olan öğrencilere yönelik "GÜRÇAĞ Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" ve MEB tarafından yapılan "TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi) Sınavı" sonuçlarına göre,

10, 11 ve 12.sınıflara "GÜRÇAĞ Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonuçlarına göre öğrenci alınmaktadır.

Anadolu Lisemiz ve Fen Lisemizin 9.sınıflarına kayıt olmak isteyen öğrencilere  "GÜRÇAĞ Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonucunda aldıkları puanlara ve/veya MEB tarafından yapılan "TEOG Sınavı" sonucunda aldıkları "2017-OYP"ye (Ortaöğretime Yerleştirme Puanı) göre çeşitli oranlarda eğitim-öğretim bursu verilmektedir.

GÜRÇAĞ DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

Ortaokul  5, 6, 7, 8  ve Anadolu Lisesi  &  Fen Lisesi  9, 10, 11, 12. sınıflar için 11 Mart 2017 CUMARTESİ günü saat  10.30’da Ümitköy  yerleşkemizde yapılacaktır.

Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin, sınav tarihinden 3 gün önce  mesai bitimine kadar okul müdürlüklerinden "SINAV GİRİŞ KARTI" almaları gerekmektedir.

Sınavımız ücretsizdir.

Sınav başvuruları 25 Ocak - 09 Mart 2017 tarihleri arasında çalışma saatleri içerisinde nüfus cüzdanı ve 2 adet fotoğraf ile Okul Yönetimine veya web sitemiz üzerinden doldurulacak  “Online Başvuru Formu” ile yapılacaktır.

Sınav Giriş Kartı alınmadan sadece Online yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Okullarımızda "Bütünleştirilmiş Dinamik Program" uygulanmaktadır.

Bu kapsamda haftalık ders programının yanı sıra, ÜNİVERSİTE SINAVLARI ve TEOG SINAVLARINA HAZIRLIK, ÖĞRENEN MERKEZLİ GERİ BESLEME ÇALIŞMALARI ile SOSYAL, KÜLTÜREL, SPORTİF ve SANATSAL etkinlik uygulamaları yapılmaktadır.