• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
2019-2020 ÖĞRENCİ KAYIT DUYURUSU
22/12/2018

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ÖĞRENCİ KAYIT DUYURUSU

Özel GÜRÇAĞ İLKOKULU & Özel GÜRÇAĞ ORTAOKULU

İlkokul Hazırlık (Anasınıfı), 1, 2, 3 ve 4. sınıflara, kontenjan dahilinde, Okul Psikolğumuz başkanlığında sınıf öğretmenlerinden oluşan bir kurul tarafından yapılacak  "Ön Görüşme" ve "Öğrenci Tanıma Çalışması" sonucunda ÖN KAYIT BAŞVURU sırasına göre,

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflara, kontenjan dahilinde, "GÜRÇAĞ Okula Kabul, Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonuçlarına göre öğrenci alınmaktadır.

Özel GÜRÇAĞ ANADOLU LİSESİ & Özel GÜRÇAĞ FEN LİSESİ

9. sınıflara halen 8. sınıfta okumakta olan öğrencilere yönelik "GÜRÇAĞ Okula Kabul, Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı"  ve/veya MEB tarafından yapılan Merkezi Sınav / LGS (Liseye Geçiş Sınavı) / sonuçlarına göre,

10, 11 ve 12. sınıflara "GÜRÇAĞ Okula Kabul, Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonuçlarına göre öğrenci alınmaktadır.

Anadolu Lisemiz ve Fen Lisemizin 9. sınıflarına kayıt olmak isteyen öğrencilere "GÜRÇAĞ Okula Kabul, Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonucunda aldıkları puanlara ve/veya MEB tarafından yapılan " LGS / MERKEZİ SINAV" sonucunda aldıkları "2019-Merkezi Sınav Puanı"na göre çeşitli oranlarda eğitim-öğretim bursu verilmektedir.

GÜRÇAĞ OKULA KABUL, DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

*      Anadolu Lisesi & Fen Lisesi 9, 10, 11, 12. sınıflar için (halen 8, 9, 10 ve 11. sınıfta okuyanlar) 16 Şubat 2019 CUMARTESİ günü saat 10.30’da;

Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için (halen 4, 5, 6 ve 7.sınıfta okuyanlar) 09 Mart 2019 CUMARTESİ günü saat 10.30’da Ümitköy yerleşkemizde yapılacaktır.

Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin, sınav tarihinden 3 gün önce mesai bitimine kadar okul müdürlüklerinden "SINAV GİRİŞ KARTI" almaları gerekmektedir.

Sınavlarımız ücretsizdir. Sınav ile ilgili detaylı bilgi okul yönetiminden alınabilir.

Sınav başvuruları Lise için 13 Şubat 2019, Ortaokul için 06 Mart 2019 tarihine kadar çalışma saatleri içerisinde nüfus cüzdanı ve 2 adet fotoğraf ile Okul Yönetimine veya web sitemiz üzerinden doldurulacak “Online Başvuru Formu” ile yapılacaktır.

Sınav Giriş Kartı alınmadan sadece Online yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Not: Öğrenciler sınavda iken velilere okul tanıtımı yapılacaktır.

Okullarımızda "Bütünleştirilmiş Dinamik Program" uygulanmaktadır. Bu kapsamda haftalık ders programının yanı sıra, 10,11 ve 12.sınıflara ÜNİVERSİTE SINAVLARINA; 8.sınıflara Merkezi Yerleştirme Sınavına (LGS/ORTAÖĞRETİME YERLEŞTİRME) HAZIRLIK, BİREYSEL  FARKLILIKLARA ÖNEM VEREN Öğrenen Merkezli GERİ BESLEME ÇALIŞMALARI ile SOSYAL, KÜLTÜREL, SPORTİF ve SANATSAL etkinlik uygulamaları yapılmaktadır.