DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVLARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ.
23/01/2017

GÜRÇAĞ DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

Ortaokul  5, 6, 7, 8  ve Anadolu Lisesi  &  Fen Lisesi  9, 10, 11, 12. sınıflar için 11 Mart 2017 CUMARTESİ günü, saat  10.30’da Ümitköy  yerleşkemizde yapılacaktır.

Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin, sınav tarihinden 3 gün önce  mesai bitimine kadar okul müdürlüklerinden “ SINAV GİRİŞ KARTI” almaları gerekmektedir. Sınavımız ücretsizdir.

Sınav başvuruları 25 Ocak - 09 Mart 2017 tarihleri arasında çalışma saatleri içerisinde nüfus cüzdanı ve 2 adet fotoğraf ile Okul Yönetimine veya web sitemiz üzerinden doldurulacak  “Online Başvuru Formu” ile yapılacaktır. Sınav Giriş Kartı alınmadan sadece Online yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

DETAYLAR İÇİN  235 47 03 VEYA 235 47 04 NUMARALI TELEFONLAR ARACILIĞI İLE OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN NERGİS AKIN İLE İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ.