TEOG SINAVI
02/06/2017

Başarılı öğrencilerimizi teşvik etmek amacıyla, 2017-ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ

(OGES/TEOG)’nde aldıkları ORTAÖĞRETİME YERLEŞTİRMEYE ESAS PUAN (2017 – YEP)’a göre İNDİRİM ORANI DİLİMİ

KONTENJANLARINA GÖRE en yüksek puandan başlayarak yapılacak sıralamayla İLAN EDİLEN EĞİTİM ÜCRETLERİNDEN

aşağıda belirtilen oranlarda indirim uygulanacaktır :

Özel GÜRÇAĞ FEN LİSESİni tercih edecek öğrencilerimize 2017 - YEP esas alınarak:

490 ve ÜZERİ puan alanlara % 100 ( 4 yıl geçerli)

485 – 489 arası puan alanlara % 75

480 - 484 arası puan alanlara % 70

470 - 479 arası puan alanlara % 60

450 - 469 arası puan alanlara % 50

(450 PUAN altında alanlar FEN LİSEMİZE kayıt yaptıramazlar.)

Özel GÜRÇAĞ ANADOLU LİSESİni tercih edecek öğrencilerimize 2017 - YEP esas alınarak:

490 ve ÜZERİ puan alanlara % 100 (4 yıl geçerli)

485 - 489 arası puan alanlara % 75

470 - 484 arası puan alanlara % 70

450 - 469 arası puan alanlara % 60

440 - 449 arası puan alanlara % 50

400 - 439 arası puan alanlara % 30

360 - 399 arası puan alanlara % 15

(350 PUAN altında alanlar ANADOLU LİSEMİZE kayıt yaptıramazlar.)

Okullarımıza kayıt yaptırarak bu indirimlerden yararlanmak isteyen öğrencilerimizin ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA

GEÇİŞ SİSTEMİ Sınav Sonuç Belgesi ile okul müdürlüklerimize başvurmaları gerekmektedir