ÜNİVERSİTE SINAVLARI HAZIRLIK PROGRAMI-BÜTÜNLEŞTİRİLMİŞ DİNAMİK PROGRAM UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR.
19/06/2015

Özel GÜRÇAĞ Okulları’nda yıl boyunca hazırlanan “Bütünleştirilmiş Dinamik Program”ın yaz dönemi bölümü uygulanmaya başlandı.

11’nci sınıftan 12’nci sınıfa geçen öğrencilere yönelik olarak 12-23 Haziran 2017 tarihleri arasında iki hafta süreli olarak uygulanmaya başlanan YGS hazırlık çalışmaları, alanında uzman ve deneyimli öğretmenlerin katılımıyla ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Söz konusu faaliyetler, Özel GÜRÇAĞ Okulları’nda 14 Ağustos 2017’te başlayacak olan YGS-LYS çalışmalarına alt yapı oluşturması bakımından büyük önem taşıyor.