Yaşayan Müze Malala YUSUFZAY ile okulumuza konuk oluyor.
14/11/2017

Dünya Çocuk Hakları Günü olarak kutlanan 20 Kasım günü ve hafta boyu düzenlenen Dünya Çocuk Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında 2014 yılında Noıbel Barış Ödülü alan tek çocuk Malala YUSUFZAY temalı Beypazarı Yaşayan Müze 22-23 Kasım 2017 tarihlerinde okulumuza konuk olacak. Ebru Atölyesi, Ihlamur Baskı Atölyesi, Karagöz Oyunu, Oyun ve Oyuncak Atölyesi, Üç Sihirli İnci ve Horoz Masalları gibi etkinliklerle öğrencilerimizin kültürümüzle ilgili bilgilendirilmelerini sağlayacaklar.