Eğitim Ortamımız

Ümitköy Yerleşkemiz

16.000 m² kapalı alana sahip, beş blok halinde inşa edilen yerleşkede:

• Kesintisiz internet bağlantılı dersliklerde bilgiler güncellenerek öğrencilere aktarılırken amfi dersliklerde de bir üniversite havası yaşanıyor. Dersliklerde bulunan sinevizyon ve IP Board’lar, görselliğin “eğitimde kalıcılık” hedefine hizmet ederek, “Çoklu Zekâ” uygulamaları için eşsiz bir altyapı olanağı sunuyor.
  • Eğitimde en yeniyi takip etme ve uygulamaya yönelik Seminer Salonları ile Proje hazırlıklarına uygun donanımlı Fen ve Teknoloji, Fizik, Kimya, Biyoloji, Bilgisayar ve Yabancı Dil Laboratuvarlarında geleceğin bilim adamları yetiştiriliyor.
  • Bilişim Teknolojileri Derslikleri, Kütüphaneler ve İnternet Cafe, bilişim dünyası ile öğrencilerin buluştuğu merkezler olarak göze çarpıyor.
  • 500 kişilik Konferans Sinema, Tiyatro ve Gösteri Salonu ,
  • Fuaye ve Sanat Galerileri,
  • Beyin jimnastiğinin yapıldığı bir düşünce sporu olan Satranç Derslikleri ve Açık Satranç Alanları,
  • Drama Derslikleri,
  • El becerilerinin yaratıcı düşünce ile bütünleştiği Seramik ve Heykel Atölyeleri; öğrencilerin kültürel, sanatsal ve zihinsel gelişimleri için kusursuz mekanlar olarak tasarlanmış.
  • Orkestra ve Bando Dersliği ile Orff Dersliği müziksel zekâların, dehaya dönüşmesine imkân hazırlıyor.
  • Trafik terörüne dur diyebilecek bilinçte öğrencilerin yetiştirildiği Trafik Eğitim Pisti yerleşkenin bir diğer özelliği.
  • 500 seyirci kapasiteli Spor Salonu,
  • Yarı Olimpik Yüzme Havuzu,
  • Çocuk Yüzme Havuzu,
  • Beden Eğitimi Salonları,
  • Sauna, Buhar Odası,
  • Fitness ve Step Salonları,
  • Bilardo ve Oyun Salonları,
  • Halk Dansları ve Modern Dans Salonları,
  • Bale ve Ritmik Jimnastik Salonları,öğrencilerimizin fiziksel gelişimleri ile zihinsel gelişimlerinin eşgüdümlü olarak geliştirildiği mükemmel olanaklar sağlıyor.
  • Daha yeşil bir dünya bilinciyle ortaya çıkan Sera ve Hobi Bahçeleri,
  • Hayatımızın sevgi sembolleri olan Hayvanlar ve Barınakları, öğrencilerimizin doğa ve hayvan sevgisini pekiştirmeye ve onlarda çevre bilinci yaratmaya yardımcı oluyor.
  • Açık Voleybol, Basketbol Sahaları,
  • Tenis Kortları,
  • Halı Saha,
  • Yürüme ve Koşu Parkuru,
  • Mini Golf Sahası,
  • Havalı Silahlar Atış Poligonu , Özel Gürçağ Okulları’nın spora ve fiziksel gelişime verdiği önemin birer göstergesi olarak tasarlanmış.
  • Tam donanımlı mutfak ve yemekhane ile kantin ve kafeteryalar öğrencilerimizin sağlıklı beslenebilmeleri için gıda mühendisleri denetiminde ve hijyenik koşullarda hizmet verirken tam donanımlı iki adet revirde, öğrencilerimizin sağlık problemlerinin çözümü için sağlık personeli göreve hazır bulunmaktadır.

Ayrıca, depreme dayanıklı olarak yapılan yerleşkede;

• Otomatik Yangın Söndürme Sistemi,
  • Alarm Sistemli Doğalgaz Kesme Sistemi,
  • Otomatik Sıcaklık Kontrol Sistemi,
  • Kameralarla Güvenlik ve Kontrol Sistemleri,
  • Okul Servis Araçları ve özel araçlar için kapalı otopark, bulunuyor.