Güvenlik Hizmetleri

Özel Gürçağ Okulları’nda güvenlik elemanları, okulda bulunan öğrenci ve öğretmenlerin, gelen misafirlerin can ve mal güvenliğini sağlamakla görevlidir. Güvenlik hizmetleri gündüz ve gece güvenlik görevlileri tarafından sağlanmaktadır. Gündüzleri güvenlik görevlilerimizden birisi okulumuzun ön bahçesinin güvenliğini sağlarken diğer güvenlik görevlimiz arka bahçenin güvenliğini sağlamaktadır.

Güvenlik görevlilerimiz seyyar satıcıların, şüpheli kişilerin okulun bahçesine girmelerini, okulun etrafında cadde ve sokaklarda dolaşmalarını engellemekte, öğrencilerimizin dışarı çıkmalarına izin vermemektedirler. Bahçede dolaşan, oynayan öğrencileri izlemekte nöbetçi öğretmenlere destek vermekte, öğretmenlerin ihtiyaç duyması halinde onlara yardımcı olmaktadırlar.