Ulaşım Hizmetleri

Çocuklarımızı okuldan eve, evden okula getirmekle sorumlu olan servislerimiz, çocuklarımızın güven içinde seyahat edebilmeleri için gerekli olan tüm donanıma sahiptir. Ankara’nın her semtine servis hizmeti veren “Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği”ne uygun araçlarımız deneyimli şoförler eşliğinde tüm yol güvenliği tedbirlerini alarak öğrencilerimizi taşımaktadır. Servis taşımacılığında güvenlik esastır. Servis hizmetleri okul idaresi ve öğretmenler tarafından her aşamada denetlenmektedir. Ayrıca velilerimiz servis araçlarında bulunan “UYDU TAKİP SİSTEMİ” aracılığı ile öğrencilerimizin bulunduğu okul servis araçlarını internet üzerinden izleyebilmektedirler.

Ulaşım hizmetlerimizde güvenlik standartlarına en üst düzeyde uyulur. Servis taşımacılığı yapan personel belli aralıklarla güvenli sürüş konusunda hizmet içi eğitimlerine tabi tutulur. Öğrencinin ailesine teslimi ve evinden alınışı daima servis rehber personeli eşliğinde gerçekleşir. Araçlar, öğrencilerin teslim edileceği yerler ve okul dışında hiçbir noktada durmaz. Trafik bilincinin toplumda uygulandığında gelişeceğine inanan okulumuz, velilerimizden bu konuda tam bir dayanışma beklemektedir.