Yemek Hizmetleri

Özel Gürçağ Okulları'nda yemek hizmetlerinin, sağlık ve beslenme koşullarına, öğrencilerimizin yaş ve gelişim düzeylerine uygun bir şekilde yürütülmesi temel ilkemizdir.

Okullarımızda yemek hizmetleri, yapılan sözleşme uyarınca, okulumuzdaki uygulamalara bağlı kalarak, özel kuruluşlar tarafından verilmektedir.

Yemek listeleri, diyetisyenler tarafından hazırlanmakta ve komisyon tarafından incelenmektedir. Öneriler doğrultusunda gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra listeler kesinleşmekte, velilere gönderilmekte, öğrencilere ve personele dağıtılmaktadır.

Ayrıca, öğrencilerimiz her türlü gereksinmelerini karşılayabilecekleri, rahat bir şekilde diledikleri yiyeceğe ulaşabilecekleri fast-food kafeteryaya sahiptir.

Okul öncesi ve 1.sınıf öğrencilerimize sunulan Sabah ve İkindi Kahvaltıları yine aynı özenle hazırlanmaktadır.