• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
Naz Özer İmza Günü
11/05/2018

6-B sınıfı öğrencimiz Naz Özer' in katıldığı "Özgür Pencere Çocuk ve Genç Kalemler Öykü Yarışması'nda" "Ben Bir Meşe Ağacıyım" isimli öyküsü dereceye girmiş ve Penceremde Öykü Var kitabında yer almaya hak kazanmıştı. Bugün düzenlenen imza gününde öğrencimiz kendi öyküsünün yer aldığı kitabı öğretmenleri ve arkadaşları için imzaladı. Yazarlık adına ilk başarılı adımını atan öğrencimizi kutluyor ve öykülerinin devamını diliyoruz.