• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
12'NCİ SINIFLARIMIZLA BİRLİKTE 11'NCİ SINIFLARIMIZ DA YGS/LYS KAMPINDA...
29/01/2016
 12'nci sınıftaki öğrencilerimize yönelik olarak Haziran 2015'ten bu yana yürütülen YGS/LYS Hazırlıkları sürüyor.  Alanında uzman öğretmenler tarafından verilen eğitim 23-29 Ocak 2016 tarihleri arasında da günde sekiz ders saati uygulanarak devam etti.
    "Ufuklara değil, ufukların ötesine" prensibiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren okulumuzda, 22-29 Ocak 2016 tarihleri arasında 12'nci sınıflarımızla birlikte 11'nci sınıflarımıza da yönelik olarak 48 saatlik bir program uygulandı. 11 ve 12'nci sınıflarımızın YGS/LYS Hazırlık programı ikinci yarı yılda da devam edecek...