12'NCİ SINIFLARIMIZLA BİRLİKTE 11'NCİ SINIFLARIMIZ DA YGS/LYS KAMPINDA...
29/01/2016
 12'nci sınıftaki öğrencilerimize yönelik olarak Haziran 2015'ten bu yana yürütülen YGS/LYS Hazırlıkları sürüyor.  Alanında uzman öğretmenler tarafından verilen eğitim 23-29 Ocak 2016 tarihleri arasında da günde sekiz ders saati uygulanarak devam etti.
    "Ufuklara değil, ufukların ötesine" prensibiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren okulumuzda, 22-29 Ocak 2016 tarihleri arasında 12'nci sınıflarımızla birlikte 11'nci sınıflarımıza da yönelik olarak 48 saatlik bir program uygulandı. 11 ve 12'nci sınıflarımızın YGS/LYS Hazırlık programı ikinci yarı yılda da devam edecek...