15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü
23/09/2016

21 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 13.00’de, okulumuz konferans salonunda ilköğretim ve ortaöğretim sınıflarımızın katılımıyla  “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” törenimiz gerçekleştirilmiştir.

Törende Anadolu ve Fen Lisesi Müdürümüz Sayın Sacide Çobanoğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapmıştır. 11. Sınıf öğrencilerimizden Mustafa Erdem Satıoğlu, Arif Nihat Asya’nın “Bayrak” şiirini; yine 11. Sınıf öğrencilerimizden Cenkay Yiğit, Orhan Şaik Gökyay’ın “Bu Vatan Kimin?” şiirini okumuştur.

Tören kapsamında 6.sınıf öğrencilerimizden Mert Ata Baber, Hasan Ali Yücel’in “Bayrağım” şiirini, Mustafa Kavlak ise Yılmaz Çelik’in “Vatan Türküsü” şiirlerini okumuştur.

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri de Faruk Nafız Çamlıbel’in “Bayrak Altında” şiirini koro halinde okumalarıyla devam eden törenimiz “15 Temmuz Demokrasi Zaferi” belgeselinin seyredilmesiyle son bulmuştur.