18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 101. YILDÖNÜMÜ
20/03/2016
Özel Gürçağ Okulları'nda, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıldönümü törenlerle anıldı.
Özel Gürçağ Okulları Genel Müdürü  Hüseyin GÜRSOY'un, Çanakkale Savaşı'na ilişkin görüntüler eşliğinde yaptığı ve "Çanakkale'nin, İstiklâl Savaşı'nın ve yeni Türkiye'nin önsözü" olduğunu vurguladığı duygu yüklü konuşması büyük beğeni kazandı. Törende, Özel Gürçağ Okulları'nca düzenlenen "bayrak ve vatan sevgisi" konulu resim, slogan ve afiş yarışmasında birinci olan öğrencilere ödülleri de verildi. Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencilerimizin rol aldıkları "Çanakkale'nin Son Kahramanları" adlı duygu yüklü drama ile 5, 6 ve 7'nci sınıflarımızdaki öğrencilerimizden oluşan koronun çok sesli türküleri büyük beğeni kazandı.