18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 102. YILDÖNÜMÜ
23/03/2017

Özel Gürçağ okulları 18 martta zaferin sevincini ve şehitlerimizin hüznünü bir arada yaşadı. Öğrencilerin hazırladıkları oratoryo ve drama gösterileri izleyenleri duygulandırdı. 11. Sınıf öğrencilerinin ana sınıfı öğrencileri ile el ele okudukları çanakkale şehitlerine şiiri farklı bir düzenleme ile seyirciye sunuldu. 102 yıl sonra aynı hüzün ve sevinci bir arada yaşayan gurcaglilar töreni hep bir ağızdan söyledikleri çanakkale marşı ile bitirdiler.