• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ve ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ ANMA TÖRENİ
19/03/2019

18 Mart Şehitleri Anma ve Deniz Zaferi programımızda lise ve ortaokul öğrencilerimiz ile birlikte hep bir ağızdan haykırdık. Çanakkale Geçilmedi, Geçilmeyecek, Geçilemez...???????????????????????? Bugün, sınırları binlerce vatan evladının kanlarıyla çizilen, havasında aziz şehitlerimizin ruhlarının dolaştığı bu kutsal vatan toprakları üzerinde hür yaşamamızı sağlayan, Türk milletinin varlığını ve birliğini korumak için vatan, bağımsızlık, insanlık ve barış uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden, vatan uğrunda sonsuzluğa erişen şehitlerimizin, Çanakkale Zaferi'nin onurunu bizlere bahşeden gazilerimizin ve Çanakkale'yi Türk'ün istiklal mücadelesine önsöz yapan, varlığını Türk varlığına armağan eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırası önünde bir kez daha en derin saygılarımızla eğiliyoruz. Ruhları şad olsun. Huzur içinde uyusunlar.