3. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Kutlama Programımız

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Programımız

19.05.2018

"ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI'NDA" BUGÜN SAMSUN'DAN DOĞDUK... ATAMIN BİR GÜNEŞ GİBİ DOĞDUĞU VE YÜCE TÜRK ULUSUNA BAĞIMSIZLIĞINI KAZANDIRMAK İÇİN İLK ADIMI ATTIĞI YERDEN... O BİR SORUDA DOĞUM GÜNÜM 19 MAYIS DEMİŞTİ. BUGÜN HEPİMİZİN DOĞUM GÜNÜ 19 MAYIS... BUGÜN ATAMIN ELİMİZDEN TUTUP BİZİ KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKARDIĞI YOLUN BAŞINDAYIZ. ÖYLE BİR YOL AÇTI, ÖYLE BİR HEDEF KOYDU Kİ ÖNÜMÜZE VAZGEÇİLEMEZ, VAZ GEÇİLMESİ DÜŞÜNÜLEMEZ. BİZLER TÜRK İSTİKLAL VE CUMHURİYETİNİ KORUMA VE KURTARMA VAZİFESİNE ATILMAKTAN ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIMIZA DAİR ANT İÇMİŞTİK. AYNI YEMİN VE BAĞLILIKLA YETİŞTİRDİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZLA, ELİMİZDE TUTTUĞUMUZ BİLİM MEŞALESİNİ NESİLLERDEN NESİLLERE AKTARIYORUZ. BU ÖYLE BİR MEŞALE Kİ KÜTÜPHANELERDE YAKILIYOR, LABORATUVARLARI AYDINLATIYOR. VE BİZ HER SENE BU MEŞALENİN YAKILDIĞI GÜNDE OKULUMUZDA BİR ARAYA GELİYORUZ. GELECEĞE DAİR UMUTLARIMIZI ASLA KAYBETMEDEN, DAHA ÇOK YOL ALACAĞIMIZIN İNANÇ, AZİM VE KARARLILIĞI İLE... BU İNANÇ Kİ HEPİMİZİN KALBİNDE ATIYOR, BU AZİM Kİ HEPİMİZİN GÖZÜNDE PARLIYOR VE BU KARARLILIK Kİ HEPİMİZ TEK SES HAYKIRIYORUZ...
"AÇTIĞIN YOLDA, GÖSTERDİĞİN HEDEFE HİÇ DURMADAN YÜRÜYECEĞİMİZE ANT İÇERİZ" -"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"