ALTINKÖY GEZİSİ
28/11/2016

Özel Gürçağ Okulları 5. Sınıf öğrencileri Altınköy gezisi ile köy yaşantısını, eski zamanlarda evde, tarlada kullanılan eşyaları, geçmişte çocukların oynadığı oyuncakları görme şansı yakaladılar. Ayrıca yabani hayvan türlerini, yel değirmenini gören öğrencilerimiz, asma köprüden geçerken hem çok mutlu hem de heyecanlıydılar. Gezi sonunda gözleme ve yayık ayranla keyif yapan çocuklarımız evlerine de köy ekmeği ve bazlama aldılar. 5. sınıflarımız gezi sonunda mutluluk içinde okullarına döndüler.