• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
Anıtkabir Ziyareti
22/03/2019

ATAM,

ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİ İLE 33 YILDIR HER YIL OLDUĞU GİBİ BİR KEZ DAHA HUZURUNUZDA OLMANIN DERİN HEYECAN VE MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ.
BUGÜN ARAMIZDA YOKSUNUZ ANCAK İDEALİNİZ VE BİZE EN BÜYÜK ARMAĞANINIZ OLAN "CUMHURİYET" İLK GÜNKÜ TAZELİĞİ İLE VE DAHA DA BÜYÜK BİR GÜÇLE DİMDİK AYAKTA DURMAKTADIR.
DÜŞÜNCELERİNİZLE AYDINLATTIĞINIZ YOLDAN HİÇ AYRILMADAN, NE YAPTIĞINI BİLEN, BİLGİYLE DONANMIŞ, VE HAYAT DENEYİMİNİ DOĞRUDAN AKIL VE BİLİMDEN ALAN, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI "ATATÜRK GENÇLERİ" Nİ YETİŞTİRME ÇABAMIZ YILMADAN VE YORULMADAN SONSUZA DEK SÜRECEKTİR.
ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI AİLESİ OLARAK, BU GÜNÜMÜZÜ BORÇLU OLDUĞUMUZ SİZE VE SİLAH ARKADAŞLARINIZA BİR KEZ DAHA EN DERİN MİNNET VE ŞÜKRAN DUYGULARIMIZI SUNUYOR, AÇTIĞINIZ YOLDA HİÇ DURMADAN YÜRÜYECEĞİMİZE TEKRAR AND İÇİYORUZ.
RUHUNUZ ŞAD OLSUN

HÜSEYİN GÜRSOY