“Atatürk” Konulu Resim Yapma ve Şiir Yazma Yarışması
10/11/2017

Okulumuz,  2017-2018 Eğitim öğretim yılı, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, “Atatürk” konulu ,  ortaokul sınıfları arasında resim yapma; lise sınıfları arasında şiir yazma yarışması düzenlemiş, yapılan değerlendirmeler sonucu dereceye giren öğrenciler belirlenmiştir.

Ortaokul sınıfları arası “Atatürk” konulu resim yapma yarışması sonucu:

1. 5 A sınıfından Doğa DEMİREL

2. 7 B sınıfından Ceylin Berra KAYA

3. 8 A sınıfından Aylin BİLGE

Lise sınıfları arası “Atatürk” konulu şiir yazma yarışması sonucu:

1. FL 11 A sınıfından Yiğithan TAMER

2.FL 10 A sınıfından Yağmur SALANTUR

3. AL 9 B sınıfından Zeynep ŞANLI

Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyoruz.