3. Dünya Oryantiring Günü Etkinliği

DÜNYA ORYANTİRİNG GÜNÜ ETKİNLİĞİ

25.05.2016

11 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen Dünya Oryantiring Günü Etkinliği’ne katıldık.

Uluslar arası Oryantiring Federasyonu’nun 11 Mayıs 2016 gününü Dünya Oryantiring Günü olarak ilan ettiği proje çerçevesinde, tüm çocukların ve gençlerin okullarında oryantiring yapması ve bunun bir rekor denemesine dönüştürülmesi hedeflenmişti.

11 Mayıs 2016 tarihinde, 80 ülkede 251.135 katılımcının oryantiring yapması ile dünya rekoru kırıldı. Özel Gürçağ Okulları olarak biz de bu rekor denemesine katıldık. Böylece hem öğrencilerimizin oryantiring yapması sağlandı ve hem de dünya rekorunun kırılmasına katkıda bulunduk.