GELECEĞİ PLANLIYORUZ
29/03/2017

ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI,  öğrencilerinin gelecek konusundaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak amacıyla bir seminer düzenledi. Semineri  ALARCO CARRİER satış sorumlusu Ali İsmet KOÇAK verdi. Seminerde;

*Kariyer planlama ve strateji geliştirme,

*Sanatın başarıya katkısı,

*Kişisel gelişim,

*İletişim,

*Özgüven sorunu,

*Alışkanlıklar, farkındalıklar, bilinçaltı,

*Meslek seçimi ve bunu yapmadan önce kendini tanıma gibi konular üzerinde duruldu.

“Hayata Dair Her Şey ve Geleceği Planlama” adını taşıyan seminer, uygulama çalışmaları ile ilginç hale geldi. Öğrencilerin ilgiyle dinledikleri seminerden çıkarılabilecek en önemli ders; kişinin kendini tanıması, buna göre meslek seçmesi, alışkanlıkların hayat standardımızı olumlu ya da olumsuz etkilediği, sanatın başarıyı olumlu yönde etkilediği şeklinde sıralanabilir.

Eğitim-öğretimde iddialı olan Gürçağ Okulları öğrencilerin kişisel gelişimi ile de yakından ilgilenmekte, bu konuda “sürekli ve daima eğitim”  sloganıyla hareket etmektedir.