• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
GÜRÇAĞ ÖĞRETMEN AKADEMİSİ
21/01/2019

Öğrencilerin tatile girişiyle birlikte Gürçağ Öğretmen Akademisi çalışmalarına başladı. Yapılan altı

günlük bir program ile öğretmenlerimiz iyi insan, topluma faydalı insan yetiştirme konusunda

uzmanlıklarını arttırıyor.

8,11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin sınavlara hazırlık çalışmalarının yanı sıra devam eden akademi

seminerlerine Atılım Üniversitesi öğretim üyelerinden Etfal EREL ile başlandı. “X,Y, Z, Alfa Kuşakları ve

Teknoloji” konulu seminerden sonra Madalyon Psikiyatri Merkezinden Psikolog Bahar Durmalı Tekeli,

çocuklarda dikkat eksikliği, hiperaktivite, öğrenme güçlüğü ve zeka geriliğinin nedenleri ve tedavi

amaçlı uygulanan yöntemlerden bahsetti.

Seminer programımız yoğun bir şekilde devam ediyor.