• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
Gürçağ Öğretmen Akademisi seminerlerine devam ediyor.
22/01/2019

İzgören Akademi’den Acun Erkuloğlu

“Avucunuzdaki Kelebek” adlı sunum ile başarıya giderken önümüze çıkabilecek engelleri ve bunları

aşmanın yollarını öğretmenlerimize güncel hayattan örneklerle anlattı. Ardından Çağdaş Sanat

Tiyatrosundan Aydan ve Fazıl Ufuktepe “Çocuk, Sanat, Tiyatro, Drama ve Hayat” konulu bir seminerle

dramanın eğitim ve öğretim hayatında ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu örneklerle aktardılar.

Yoğun seminer temposunun arasında öğretmenlerimiz ile 8, 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz açık havada

mangal partisi yapmayı da ihmal etmediler. Bir dönemin yorgunluğunu bu şekilde atmaya çalışan

öğretmen ve öğrenciler terasta güneşli havanın da tadını çıkardılar.