• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
GÜRÇAĞ OKULLARI GELENEKSEL TİYATRO ETKİNLİĞİ
10/12/2018

GÜRÇAĞ OKULLARI Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi ile Kültür Edebiyat ve Tiyatro Kulübünün aylık etkinliklerinden olan tiyatro etkinliğinde bu ay 9 ve 10. sınıflarla birlikte Şinasi sahnesinde oynanan Agatha Chiristie’nin Fare Kapanı adlı oyunundaydık. Yoğun talep üzerine iki güne ayırdığımız etkinlikte oyunu ilk gün 9. sınıflarla, 2. Gün 10. sınıflarla seyrettik. Seyretmeyenler için sonunu söylemeyeceğimiz oyun hiç tahmin etmeyeceğimiz birinin katil çıkması ile bitiyor.