GÜRÇAĞ OKULLARI VELİLERİNİ AYDINLATIYOR
29/03/2017

Özel Gürçağ Okulları, 25 Mart Cumartesi günü velilerine “Dikkat, Odaklanma ve Öğrenme Süreçleri” konulu bir seminer düzenledi. Seminerde;

*Çocuklar neden ders çalışmak istemez?

*Ders için çocuğuma ısrar etmeli miyim?

*Nasıl etkin ve verimli ders çalışılır?gibi sorulara cevaplar arandı.

“Her çocuk tek, özel ve eşsizdir ve öğrenmek her çocuğun hakkıdır” mesajı çıkan semineri aynı zamanda okulun velisi de olan Dr. Selma ŞARDA verdi.

Öğrenemeyen çocuk olmadığını, farklı öğrenme özelliklerine sahip çocuklar olduğunu söyleyen ŞARDA, öğrencilere dersleri sevdirmek gerektiğini, başarının, öğrenmenin olabilmesi için her şeyden önce çocuğun dersi, öğretmeni sevmesi gerektiğini vurguladı.

Öğrencilerini olduğu kadar velilerini de düşünen Özel Gürçağ Okulları eğitim seminerlerine bundan sonra da devam edecek.