• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
Harvard ve Newyork Üniversitelerine Öğrenci Yetiştiriyoruz
30/03/2019

FL12/A Sınıfı öğrencilerimizden Yiğithan Tamer, girdiği SAT-1 ve SAT-2 sınavlarında gösterdiği yüksek başarıdan ötürü, başvuru yaptığı, Harvard ve New York üniversitelerinde Short List'e girmiştir. Öğrenim hayatının ortaokul ve lise yıllarını okulumuzda geçiren, her zaman başarılarıyla gurur duyduğumuz Yiğithan Tamer'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.