• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
KÜLTÜR VE SANAT GECESİ - ŞİİR DİNLETİSİ VE DANS GÖSTERİSİ
14/04/2018

Her şiirin bir hikayesi vardır aslında. Ve o hikayelerle anlam kazanır okuduğumuz her mısra. Sonra besteler yapılır bazılarına, dans ederken ruhumuza işlesin diye dörtlük dörtlük her dize. Ortaokul ve lise öğrencilerimizin muhteşem sunumlari ile geçen gecemiz, yakın zamanda kaybettiğimiz çocukluğun ve maviliğin şairi Ülkü Tamer'i anlatarak ve anarak tamamlandı. Gecenin sonunda hep birlikte O'nun için Gökyüzünden Güneş Topladık. Emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmen ve yoneticilerimizi tebrik ediyoruz.