• Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kaabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kudretli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık dileğidir.
LGS'DE BÜYÜK BAŞARI
07/07/2018

2018 LGS’DE BÜYÜK BAŞARI

“ GELENEK BOZULMADI ”

GURUR TABLOMUZ:

2018 LGS’YE KATILAN

6      ÖĞRENCİMİZ                   İLK % 1,00’LİK DİLİMDE

9      ÖĞRENCİMİZ           % 1,01 - % 2,00’ LİK DİLİMDE

11    ÖĞRENCİMİZ           % 2,01 - % 5,00’ LİK DİLİMDE

14    ÖĞRENCİMİZ           % 5,01 - % 10,00’ LUK DİLİMDE

YER ALARAK BÜYÜK BİR BAŞARI GÖSTERMİŞLERDİR.

EMEĞİ GEÇEN VELİ, ÖĞRETMEN ve ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ.