ÖĞRETMENLERİMİZ BİRER EĞİTİM KOÇU OLDULAR.
15/06/2017

OKULUMUZDA YAZ DÖNEMİ SEMİNERLERİNDE

ÖĞRETMENLERİMİZE

EĞİTİM KOÇLUĞU SERTİFİKA PROGRAMI UYGULANIYOR.

Gelişmenin sınırı olmadığı inancındaki Özel GÜRÇAĞ OKULLARI geleneksel hale gelen eğitim seminerlerine bir yenisini daha ekledi.

Öğrencilerine en üst düzey  eğitim-öğretim hizmeti vermeyi hedefleyen Özel GÜRÇAĞ OKULLARI 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı bitiminde gelecek yıla hazırlık amacıyla öğretmenlerine “Eğitim Koçluğu” eğitimi  imkanı hazırladı. ICF uluslararası düzeyde akredite eğitim koçluğu belgesi alacak olan öğretmenler, eğitim süresinin çok zevkli geçtiğini, yapılan örnek çalışmalarla öğrencilerine daha faydalı olacaklarına inandıklarını belirttiler. Seminer sonucunda alınacak belge ile uluslararası düzeyde koçluk yapılabilecek.

Çocuklarımıza okul başarısının yanında “hayat başarısının” anahtarını sunuyoruz.

Eğitim koçluğu sertifika programı için okulumuz öğretmenlerine eğitim programı uygulayan Sn Sedef BABAN : (Trainer’s Training , Student Coach, Certified Coach, Life Coach, NLP Master, Breath Coaching sertifikalarına sahip, ICFAC ve ICC lisanslarıyla uluslararası düzeyde akredite koçluk eğitimleri vermektedir.)

Bu sertifika ile öğretmenlerimiz,

“Öğrencilerin kendilerini tanımalarını, güçlü yanlarını ve yeteneklerini keşfetmelerini, onların doğru hedefler belirleyerek kaynaklarını daha iyi kullanabilmelerini ve böylelikle okul başarılarını önemli ölçüde arttıracaklarını, daha da önemlisi hayat başarısının anahtarını vereceklerini belirtti.”

Özel GÜRÇAĞ OKULLARINDA “öğrenemeyen öğrenci yoktur, öğrencinin öğrenme potansiyelini ortaya çıkarabilecek eğitim koçu öğretmenler vardır.”