ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİME DEVAM EDİYOR...
29/01/2016
Özel Gürçağ Okulları'nın temel taşları olan öğretmenlerimiz, 25-29 Ocak 2016 tarihleri arasındaki hizmet içi eğitim seminerinde bilgilerini tazelediler.
    Özel Gürçağ Okulları bünyesindeki Tarık Önder Amfisinde gerçekleştirilen eğitimde; Eğitim Uzmanı Adil SARAÇ "Tarihi Süreçte Öğretmen Yetiştirme Sistemi", Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erten GÖKÇE "Sınıf Yönetimi Becerileri ve Stratejileri", Cuma Ali CAN "Sakın Ha Gurur Duyulacak Çocuklar Yetiştirmeyin", Hüseyin GÜRSOY "Bakış Açımızı Genişletmek" başlıklı konularda eğitim verdi.