ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI TİYATRODA
27/12/2015

Özel Gürçağ Okulları 24 Aralık 2015 akşamı tiyatrodaydı. Devlet Tiyatroları Cüneyt Gökçer Sahnesi’ndeki  “Bir İnce Sızı Nisan 1915” adlı oyun ilgiyle ve heyecanla izlendi.

1915 yılının Nisan ayında geçen oyunda iki farklı dram ve mücadele sergilendi. Bir tarafta siyasi hırsların gün yüzüne çıktığı bir ortamda dağılan bir ailenin dramı ve yaşam mücadelesi görülürken diğer tarafta 1915’te Gelibolu’daki düşman çıkarması sırasında vatan toprağını korumak üzere farklı coğrafyalardan gelen askerlerin yaşam hikâyeleri ve bütün zorluklara rağmen birbirlerine ve yaşama tutunma mücadeleleri izlendi.