Özel Gürçağ Okulları'nda Cambridge Esol Sertifika Töreni …
25/10/2015

Özel Gürçağ Okulları öğrencileri her yıl dünyada dört milyon kişinin katıldığı Cambridge ESOL sınavlarında gösterdikleri başarılarıyla bizleri onurlandırdılar.
Uluslararası anlamda tanınan Cambridge ESOL sertifikasını almaya hak kazanan öğrencilerimiz, 28 Eylül Pazartesi günü düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.
Cambridge ESOL- Starters, Movers, Flyers, KET, PET ve FCE sınavlarına girmiş olan tüm öğrencilerimizi İngilizce bilgi ve becerilerini göstermedeki üstün başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.