Özel Gürçağ Okulları'nda Hayvanları Koruma Günü Coşkuyla Kutlandı
06/10/2015

Özel Gürçağ İlkokulu öğrencileri, doğanın bir parçası, insanların en yakın dostları olan hayvanları koruma gününde, sınıf öğretmenleri tarafından bilgilendirildiler.
Öğrencilerimiz, çeşitli hayvan kostümlerini giyerek, maskelerini takarak, ellerindeki oyuncak hayvanlarla ve pankartlarla okul içinde ve bahçede yürüyüş yaptılar, şarkılar söylediler.
Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız havanları korumakla ilgili bilinçlendirildiler.