ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI'NDA SANAL DÜNYA'DA GÜVENLİK SEMİNERİ
21/02/2016
Özel Gürçağ Okulları'nda Sanal Dünya'da Güvenlik Semineri.
Özel Gürçağ Okulları'nda, Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar ile Mücadele Birimi'nde görevli sayın Valit ASLANKOL tarafından "siber zorbalık, siber suçlar, güvenli internet kullanımı" konulu seminer verildi.
Günümüzün en önemli iletişim araçlarından biri olan internetin daha yararlı ve daha güvenli bir şekilde kullanılmasına ilişkin konuların örnekleriyle gösterildiği seminer velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.