ÖZEL GÜRÇAĞ OKULLARI'NDA TÜBİTAK GÜNÜ
22/12/2015

Özel Gürçağ Okulları’nda TÜBİTAK ve faaliyetleri anlatıldı.

Kısa adıyla TÜBİTAK olarak bilinen tanınan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu görevlileri 17 Aralık 2015 Perşembe günü misafirimiz oldular.

TÜBİTAK’a bağlı Bilim İnsanı Destekleme Başkanlığı (BİDEB)’nda görevli Demet YAVUZ ve Taha ATAKLI tarafından verilen konferansta TÜBİTAK’ın faaliyetleri, bilim olimpiyatları, proje yarışmaları, uluslararası yarışmalar gibi konular ilgiyle izlendi.