Kayıt İşlemleri

İlkokul

Okul Öncesi (Anasınıfı), 1.2.3 ve 4.Sınıflar

56–66 ay aralığındaki çocuklar Okul Öncesi (Ana Sınıfı), 66 ayını dolduran çocuklar 1. sınıfa kayıt edilirler.

Kayıtlar her yıl mart ayından itibaren başlayarak, kontenjanla sınırlı olmak koşulu ile ön görüşme ve öğrenci tanıma çalışması sonucunda ön kayıt başvuru sırasına göre yapılır.

Ortaokul 5.6.7 ve 8.Sınıflar

Ortaokulumuzun ara sınıflarına kontenjan dâhilinde başarılı öğrenciler kabul edilirler. Ön Kayıt sırasında öğrencinin geçmiş yıllardaki başarı durumlarına bakılarak, mülakat yapılır.

8. sınıflara not ortalaması 80.00 ve üzeri olan başarılı öğrenciler, yapılacak "Gürçağ Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonucunda ön kayıt başvuru sırasına göre alınır.

Anadolu Lisesi

Anadolu Lisesi 9.Sınıflar

Anadolu Lisemizin 9. sınıflarına kontenjanla sınırlı olmak şartı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG Sınavı) sonuçlarına ve puan esasına göre tercihle başarılı öğrenciler alınır.

• Sınav sonuç kartı

Anadolu Lisesi 10, 11 ve 12. Sınıflar

10, 11 ve 12. sınıflarımıza kontenjan dâhilinde not ortalaması 75.00 ve üzerinde olan başarılı öğrenciler, okulumuzda uygulanacak "Gürçağ Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı" sonucu ön görüşme ile alınmaktadır.

Fen Lisesi

Fen Lisesi 9.Sınıflar

Fen Lisemizin 9.sınıfına kontenjanla sınırlı olmak şartıyla (en fazla 20 öğrenci) Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG Sınavı) sonuçlarına ve puan esasına göre tercihle başarılı öğrenciler alınır.

• Sınav sonuç kartı

Fen Lisesi 10, 11 ve 12. Sınıflar

10, 11 ve 12. sınıflarımıza kontenjan dâhilinde not ortalaması 80.00 ve üzerinde olan başarılı öğrenciler, okulumuzda uygulanacak "Gürçağ Düzey Belirleme Ve Bursluluk Sınavı" sonucu ön görüşme ile alınmaktadır.