Kurucumuzun Mesajı

Sayın Veliler, Geleceğimizin Teminatı Sevgili Öğrenciler, Değerli Eğitimciler,
Mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş Özel GÜRÇAĞ OKULLARI, kuruluşundan bugüne elde ettiği başarılara, 32 yıldır süregelen azim ve kararlılığı ile her türlü fiziksel altyapıya sahip ÜMİTKÖY ve YAŞAMKENT Yerleşkelerinde yeni başarılar katmaya devam etmektedir.

Çağdaş eğitim ilkelerinden ödün vermeden, ATATÜRK’ÜN “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınlarına aydın, çağdaş ve her alanda öncü “ATATÜRK Gençleri” yetiştiren Özel GÜRÇAĞ OKULLARI, eğitim - öğretim etkinliklerine OCAK 2008’de başlayan ve sekiz ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak AĞUSTOS 2008’de hizmete giren 975 öğrenci kapasiteli ÜMİTKÖY Yerleşkesinde OKUL ÖNCESİ - İLKOKUL - ORTAOKUL - ANADOLU LİSESİ ve FEN LİSESİ ile YAŞAMKENT Yerleşkesinde 3,4 ve 5 yaş grubuna hizmet veren ANAOKULU ile devam etmektedir.

Okullarımızda, araştıran ve üreten, sorgulayan, pırıl pırıl gençler yetiştirmek, onların günbegün artan başarılarına tanık olmak, geleceğe yönelik planlarımız için bize güç katmış aynı zamanda hız vermiştir.

Özel GÜRÇAĞ OKULLARI çatısı altında, emek verdiğimiz parıldayan her gülen göz, her mutlu yüz geleceğe olan inancımızı bir kat daha arttırarak onlara yaptığımız yatırımın ne kadar kutsal olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Bu inançla, bugüne dek ANKARA ve BODRUM’da Temel Eğitim ve Ortaöğretim seviyelerinde yaptığımız eğitim yatırımları ile ülkemize yaptığımız hizmetler, hiç kuşkunuz olmasın ki yüksek öğretim seviyesinde de devam edecektir.

Bu yolda bizlere güvenen ve desteğini esirgemeyen herkese gönülden teşekkür ediyor, kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.

Necati GÜRSOY
Kurucu