Misyonumuz ve Vizyonumuz

Misyonumuz

Okul öncesi eğitim, ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim kademelerindeki tüm eğitim-öğretim faaliyetleri ile buna bağlı etkinliklerde, profesyonel gücünü amatör bir ruhla birleştiren çalışanlarımız, öğrenci ve velilerimizin de katkılarıyla ATATÜRK İlkeleri’nden ödün vermeksizin Türkiye Cumhuriyeti'nin hedeflerine uygun olarak, Türk Milli Eğitimi’nin ilke ve amaçları doğrultusunda yürüyen, özgür düşünen, sağlam adımlar atarak bilime ve bilimsel çalışmalara açık, takım çalışmasını özümsemiş, çevreye duyarlı ve insan haklarına saygılı üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Vizyonumuz

Eğitim-öğretim etkinliklerinin her aşamasında teknolojik altyapısı ve donanımıyla bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede bilgi kaynaklarına hızla ulaşabilen, geleceği şekillendirebilecek donanım ve cesarete sahip ATATÜRK gençleri yetiştiren, yüksek standartlardaki eğitim seviyesi ve topluma katkısı ile ulusal ve uluslararası düzeyde sektörünün öncüsü, emsallerine örnek, saygın bir özel eğitim kurumu olmaktır.