Bilgi İşlem Merkezi

Özel Gürçağ Okulları, yeni teknolojileri uygulamada ve var olan sistemlerine entegre etmede, öncü eğitim kurumlardan biridir. Öğrenci ve öğretmenler, teknolojinin sunduğu en yeni olanakları, eğitimlerini ve diğer çalışmalarını pekiştirmede kullanır.

Bilgi- işlem merkezi, okul genelinde teknolojik donanımların bakım-onarımlarını gerçekleştirmek, kurumun gelişen teknolojiyi takip edebilmesini sağlamak amacıyla gerekli yatırım ve planların gerçekleşmesini amaçlar. Web ve internet ortamlarının iş birliğinin ve güncelliğinin takip edilmesi görevleri arasındadır. Ayrıca, merkezimiz, okulun ileri teknoloji altyapısına sahip olması için gerekli çalışmaları yapmaktadır.