Muhasebe

Özel Gürçağ Okulları muhasebe servisi; okula kayıt yaptıran öğrencilerin eğitim ve öğretimle ilgili finansal işlemlerini yürüten, öğrenci cari hesaplarını takip eden, fatura düzenini sağlayan birimdir. Kayıt yenileme döneminde velilerimiz muhasebe servisine gelerek kayıt yenileme işlemlerini yaparlar. Kurumumuz velilerimize çeşitli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Muhasebe servisi bu işlemlerin yanı sıra, bütçenin oluşumu ve yasalar ile belirlenmiş resmi kurum ve kuruluşlarla olan yazışmaları yapar.