Anadolu Lisemiz
Biz her şeyi gençliğe bırakacağız...
Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır.
Bütün ümidim gençliktedir.

Eğitim-öğretim etkinlikleri tam gündür.

Sınıf mevcutları 20 kişiyi aşmamaktadır.

Okulumuzda 4 yıl süreli MEB Anadolu Liseleri müfredat programı esas alınarak Ölçme Değerlendirme ve Program Geliştirme Birimimiz ile Bilim Kurulumuz tarafından ortaklaşa hazırlanan ve Talim Terbiye Kurulunca onaylanan Haftalık 45-53 saatlik takviyeli program uygulanmaktadır.

Özel Gürçağ Anadolu Lisesi; öğrencilerini günümüzün gerektirdiği akademik ve sosyal bilgi ve beceriye sahip, özgüveni olan, donanımlı bireyler olarak bir üst öğretime hazırlayan bir öğretim kurumudur. Öğrencilerimiz “Disiplinler Arası Yaklaşımla” çevre ve dünya koşullarına paralellik gösteren eğitim-öğretim programları, Milli Eğitim müfredat programları ve tercihleri doğrultusunda belirlenen dersler için etüt ve kulüp çalışmaları ile akademik yönden takviye edilmekte, geçerli meslek alanlarına yönlendirilerek istedikleri alanlarda üniversite eğitimi görebilmeleri için gerekli altyapı hazırlanmaktadır. Temel derslerin yanında yabancı dil öğretim programlarına da gerekli önem verilerek dil öğreniminde uluslararası standartların yakalanması amaçlanmaktadır.

Okullarımızda haftalık ders programının yanı sıra aşağıdaki tabloda belirtilen Üniversite Sınavları’na Hazırlık, Öğrenen Merkezli Geri Besleme Çalışmaları ile Sosyal, Kültürel, Sanatsal ve Sportif Etkinlik uygulamalarını içeren “Bütünleştirilmiş Dinamik Program” uygulanmaktadır.

Bütünleştirilmiş Dinamik Program
Toplam Hafata Sonu (Cumartesi) Hafta İçi Sınıflar