Ortaokulumuz
Sizler, yani, yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği; gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir.

Eğitim-öğretim etkinlikleri tam gündür.

• Sınıf mevcutları 20 kişiyi aşmamaktadır.
  • Çağın gereklerine göre kurulmuş ve modern ders araçlarıyla donatılmış Akılı Derslikler, Fen Bilgisi, Bilişim Teknolojileri ve Dil Laboratuvarları ile Müzik, Görsel Sanatlar, Branş Derslikleri öğrencilerimizin gerek ders, gerek proje çalışmaları için sürekli olarak kullanılmakta ve ”PROJE TABANLI ÖĞRENME METODLARI” ile yaşayarak öğrenmelerine olanak sağlanmaktadır.
  • Dersler, alanlarında uzmanlaşmış branş öğretmenlerince verilmektedir. İkinci Yabancı Dil olarak ALMANCA ve FRANSIZCA öğretilmektedir.
  • Çoklu Zekâ yaklaşımından yola çıkılarak, tüm öğrenme şekillerine yönelik farklı öğretim programları dinamik öğretmen kadrosuyla; hareketli, canlı ve çocuk ruhuna hitap eden öğrenci merkezli metotlarla “Tam Öğrenme Modeli” çerçevesinde uygulanmaktadır.
  • Tüm öğrencileri derse katılmaya mecbur eden, yaratıcılıklarını ve kendilerini ifade edebilme yeteneklerini maksimum düzeye çıkarmayı hedefleyen programlarla muhakeme edebilen, aldığı teorik bilgiyi pratiğe uygulayabilen öğrenciler yetiştirmek için eğitim öğretim etkinlikleri içerisinde sürekli olarak öğrenciler ön planda tutulmakta, “Öğrenen Merkezli “ öğretim metodları uygulanmaktadır.

Okullarımızda haftalık ders programının yanı sıra aşağıdaki tabloda belirtilen TEOG Sınavları’na Hazırlık, Öğrenen Merkezli Geri Besleme Çalışmaları ile Sosyal, Kültürel, Sanatsal ve Sportif Etkinlik uygulamalarını içeren “Bütünleştirilmiş Dinamik Program” uygulanmaktadır.

Bütünleştirilmiş Dinamik Program
Toplam Hafata Sonu (Cumartesi) Hafta İçi Sınıflar